Escharen

‘Call en Collect’-prinsenreceptie in D’n Erpelkuul

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

PIEPERKNALLERSRIJK - Zaterdagavond 8 januari vond een gezellige ontmoeting plaats tussen prins Willy I van de Pieperknallers en jeugdprinses Anna I en haar gevolg. Een heel beperkt gezelschap bij Prins Willy I in zijn ‘privékroeg’.

De receptie van Anna en haar gevolg zou eigenlijk plaatsgevonden hebben op 14 november, is een keer uitgesteld en werd uiteindelijk afgelast. Anna en haar gevolg, bodyguard Fedde, adjudante Rainha en pages Demi en Joy, zijn de afgelopen weken bij veel leden van de carnavalsvereniging en betrokkenen aan de voordeur verschenen om een onderscheiding te overhandigen. Prins Willy I stond ook op het lijstje om te bezoeken. Omdat hij voor het tweede jaar een jeugdgevolg onder zijn hoede heeft wilde hij iets extra’s doen. Willy had daarom de telefoon gepakt en Anna en haar gevolg uitgenodigd om nog even samen te komen om coronaproof een cadeautje in ontvangst te komen nemen.
Samen hebben ze teruggeblikt op een bijzonder carnavalsjaar, zoals een digitale onthulling van Anna en haar gevolg, de grote carnavalspubquiz en de rondrit van de kids door d’n Erpelkuul.

Prins Willy I had een cartoon van Anna en haar gevolg laten maken, een presentje waar de jeugd heel blij mee was. Een extra cadeautje was er van het demoteam Infinity van Carina Danst uit Escharen en Gassel, waar Anna, Rainha en Joy lid van zijn. Anna had ook nog een leuk presentje voor Willy; een koffiemok met hun foto erop, waar hij vervolgens meteen zijn koffie inschonk.
Na een paar glazen fris en de nodige chips en snoeperijen werd het ‘Call en Collect’-treffen beëindigd en maken Anna en Willy zich op voor hun afscheid. Hoe dat afscheid en de onthulling van de nieuwe heersers van D’n Erpelkuul er op 26 februari uit gaat zien is nog niet duidelijk. “We hopen op een feestelijk gebeuren op het dorpsplein, maar het zou ook wel eens een digitale happening kunnen worden”, laten De Pieperknallers weten.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties