Escharen

Basisschool De Ester genomineerd voor ANWB-verkeersplein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer en moeten daarover nog veel leren. Mede daardoor heeft de ANWB een actie opgezet waarbij ze dit jaar bij één school per provincie een verkeersplein willen aanleggen. "Wij hebben onze school, De Ester uit Escharen, opgegeven voor deze actie en nu zijn we genomineerd voor een verkeersplein op ons schoolplein", vertelt Niek Vos namens de werkgroep verkeer van De Ester.

Het ANWB-verkeersplein heeft als voornaamste doel kinderen van groep 1 tot en met 8 de ruimte te geven om in een veilige omgeving ervaring op te doen met verschillende verkeerssituaties. Het verkeersplein bevat onder andere een rotonde, een zebrapad en verkeersborden.

Niek Vos: "Sinds enkele jaren heeft basisschool De Ester een vernieuwde speelplaats met daarnaast een speeltuin. Een leerzaam verkeersplein voor onze school zou het helemaal afmaken. Buiten het gebruik voor onze leerlingen is het voor iedereen toegankelijk. Help ons en stem vóór 10 juni via www.ANWB.nl. Onder alle stemmers worden 5 cadeaubonnen verloot ter waarde van 50 euro, dus je maakt zelf ook kans op een leuke prijs. Bedankt namens alle kinderen uit Escharen en omgeving."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties