Escharen

Bardoel van Lier Award 2018 naar EGS 6

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Dit jaar is voor de zesde keer de ‘Bardoel-Van Lier Award' uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Estria. De award wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van de vereniging, Fysiotherapiepraktijk Bardoel–Van Lier en is bestemd voor een persoon of groep mensen die zich op onderscheidende wijze heeft ingezet om Estria een socialere en vitalere sportclub te maken met een positieve impact, die nog verder kan reiken dan de vereniging. De onderscheiding ging dit jaar naar EGS 6. (foto: Matt Gerrits)

"Dit jaar hebben we iets zien gebeuren in onze vereniging dat bijna vanzelfsprekend tot kandidatuur voor de Bardoel van Lier Award van 2019 leidde. De winnaar beantwoordt aan alle kernwoorden en helpt ons ook vooruit in een proces waar we middenin zitten. Soms heb je iets nodig om iets te versnellen, of om samen over een drempel heen te komen. De winnaar van 2018 laat ons dat zien. De groep mannen van EGS 6, het eerste gezamenlijke seniorenteam bij de mannen, met kartrekker en leider Luuk Bronts heeft de Bardoel van Lier Award 2018 toegekend gekregen. Zij staan met hun initiatief voor verbinding. Een groep mannen die nu al met het oog op de toekomst op eigen initiatief samen zijn verder gegaan in voetbal. Zij hebben het moment van besluitvorming voor een verdergaande samenwerking van Estria, GVV en SCV niet verder afgewacht."

Uit handen van Maikel Bardoel en Niels van Lier kreeg EGS 6 ter herinnering aan de award het prachtige bronzen beeldje van kunstenaar Corry Ammerlaan met de titel: Samenwerking op niveau, tot over de grenzen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties