Escharen

Nieuwjaarsconcert 100-jarige harmonie Meer Vreugd Gassel afgelast

Door Willie Janssen van Harmonie Meer Vreugd

GASSEL - Het voor 1 januari geplande nieuwjaarsconcert van de honderdjarige harmonie Meer Vreugd uit Gassel is vanwege Corona afgelast.

"2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten", zegt Erwin Jonkman, voorzitter van de harmonie. "In snel tempo wisselden de maatregelen elkaar af en helaas heeft dit geresulteerd in een jaar waarin we slechts een beperkt aantal van onze activiteiten hebben kunnen uitvoeren. In overleg met het college van B en W hebben we helaas ook moeten besluiten ons traditionele nieuwjaarsconcert op 1 januari te annuleren, inclusief de receptie die we in samenwerking met De Viersprong en Ut Turp de afgelopen jaren altijd als een mooie start van het jaar organiseerden."

Het nieuwjaarsconcert 2021 van Meer Vreugd zou normaal gesproken een extra feestelijk tintje hebben gehad, omdat het de start zou vormen voor het 100-jarig bestaan de harmonie. Erwin: "Desondanks kijken we positief vooruit naar de rest van dit jubileumjaar; wij wensen eenieder dan ook prettige feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2021."
|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties