Grave

Entertainmentondernemer Patrick Michiels te gast in Barretje 0486

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Entertainmentondernemer Patrick Michiels te gast in het programma Barretje 0486 van Jolanda Linders uit Grave. Deze uitzending is vanaf maandag 1 februari te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel.

Hoeveel tegenslagen kan je opvangen als ondernemer? Patrick Michiels is sinds 2006 eigenaar van Primetime Eventtechniek en Eventstyling en verloor op 8 augustus 2015 zijn gehele bedrijf aan een verwoestende brand. Dat Patrick en zijn team veerkrachtig zijn bleek uit het in 9 maanden weer wederopbouwen van zijn bedrijf in een nieuw pand aan de Hapsebaan in Cuijk. Nu de gehele entertainmentbusiness stil ligt en er ook geen grote feesten meer georganiseerd worden, moet Primetime op zoek naar andere verdiensten. Dat vraagt weer om veel veerkracht en creativiteit.

In de vierde aflevering van het praatprogramma legt Jolanda haar gast verdiepende vragen en stellingen voor. Zo horen wij waar die passie van Patrick vandaan komt en hoe zijn medewerkers hem een spiegel mogen voorhouden als hij te fel is.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl. Het programma is te volgen via het Ziggo-kanaal 40 en het KPN-kanaal 1475. Streaming via www.omroeplandvancuijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties