Grave

EGS’20 compenseert contributie seniorleden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het eerste seizoen van fusievereniging EGS’20 is door de coronacrisis een bijzonder seizoen geworden. Aan het begin van het seizoen zijn er nog enkele wedstrijden gespeeld, maar al snel hebben de coronamaatregelen ertoe geleid dat er alleen nog gedeeltelijk of aangepast getraind kon worden. Desondanks heeft de vereniging de volledige contributie in rekening gebracht. "Het bestuur is ontzettend blij dat de leden ook bereid zijn geweest de vereniging financieel te steunen ondanks dat er weinig tot geen gelegenheid was om gebruik te maken van de sportfaciliteiten", geeft secretaris Edwin van Kraaij aan. (foto: Matt Gerrits)

Inmiddels nadert de bouw van de nieuwe sportaccommodatie zijn einde en kan de financiële balans van het seizoen 2020-2021 worden opgemaakt. "De bouwcommissie heeft een geweldige prestatie verricht om dit grote bouwproject niet alleen binnen de geplande termijn van één jaar te realiseren, maar ook nog eens binnen het gestelde budget", stelt Van Kraaij. "Op 31 mei 2020 zijn de eerste werkzaamheden gestart en op 21 mei 2021 vond de oplevering van de nieuwe accommodatie plaats. Er moet nog wel het een en ander gebeuren aan afwerking en inrichting, maar de vereniging mag trots zijn op dit resultaat dat door de bouwvrijwilligers in samenwerking met de diverse aannemers en bedrijven mogelijk is gemaakt."

Nu het bestuur de financiële balans van het seizoen 2020-2022 heeft opgemaakt en geconstateerd heeft dat de financiële draagkracht van de vereniging voldoende is, heeft zij besloten een gedeelte van de contributie aan alle seniorleden te compenseren. "Dit doen wij door op de gepersonaliseerde clubcard, die alle leden ontvangen, een tegoed van 50 euro voor de voetballende leden van seniorelftallen en 15 euro voor de veteranen, Bikkels en Wandelvoetballers te storten. Met dit bedrag kunnen consumpties betaald worden in het nieuwe clubhuis."

Op deze manier wil het bestuur enerzijds de betaalde contributie compenseren en anderzijds haar dank tonen voor de financiële support van de leden aan de vereniging.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties