Grave

Eetcafé De Maaspoort sponsort vriendengroep

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Zes mannen en een dame die allemaal een grote passie voor wielrennen hebben en onder meer al de Stelvio en de Mont Ventoux hebben beklommen. Een groep wielervrienden die wordt gesponsord door Eetcafé De Maaspoort in Grave.

Vorige week donderdag begon het ‘feest’. Het speciaal ontworpen tenue was namelijk klaar en dat werd bij en met de sponsor uitgebreid gevierd. Vervolgens vertrok de vriendengroep twee dagen later voor het eerst in teamoutfit richting Keulen. Dat was toch wel een hoogtepunt. Niet letterlijk want de 160 kilometers naar Keulen waren vlak. Alleen hebben ze naar eigen zeggen nog nooit zo professioneel en stijlvol op de fiets gezeten. “We kregen zelfs nog een opmerking onderweg”, aldus een van de wielrenners. Het tempo van de vriendengroep zat er lekker in, want met net iets meer dan 5 uurtjes, zonder stop, stonden ze midden in Keulen. Er werd nog een hotelovernachting geboekt en de volgende ochtend ging iedereen voldaan naar huis. Het jaarlijkse stedentripje was dan ook zeer geslaagd.

“We mogen gewoon reclame maken voor ons favoriete eet- en biercafé in Grave, dat is echt tof. Daarvoor zijn we George en Hilde, de eigenaren van de Maaspoort, ook erg dankbaar. Juist omdat we er zo graag komen is het des te leuker dat de naam De Maaspoort ook nog eens op ons shirt staat.”

Deze zomer staan de Ardennen nog op de planning en natuurlijk is de vriendengroep ook met enige regelmaat in de omgeving van Grave te vinden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties