Grave

Dummy huldigt kampioenen Mariëtte Gielens en Marcel van der Vliet

Door Marc Hendrikse van Bridgeclub Dummy

Mariëtte Gielens en Marcel van der Vliet.

GRAVE - Altijd op de derde donderdag van de maand september houdt Bridgeclub Dummy haar jaarvergadering. Al 43 jaar verzorgt de club de competitie-avonden, de laatste jaren in Catharinahof. Sinds 1989 wordt tevens het Quatre Mains bridgetoernooi in de binnenstad van Grave gehouden. Elk jaar spelen minstens 100 paren in verschillende Graafse etablissementen om de prijzen. Daarnaast verzorgt de club ook beginnerscursussen voor geïnteresseerden en laten enkele clubleden op de Graafse basisscholen De Sprankel en de Raamdonk de leerlingen kennismaken met de beginselen van het bridgespel. Ook organiseerde de jeugdcommissie van BC Dummy voor de 9e keer het Open Graafse Jeugdkampioenschap. Voorzitter Gerdie Mulder bedankt alle vrijwilligers hartelijk voor het vele werk dat zij het afgelopen jaar verricht hebben.

Ook dankt zij Hannie Schoofs en Marcia Ploegmakers, die zes jaar lang hun bestuurstaken met veel enthousiame hebben vervuld. Hun plaatsen in het bestuur worden ingenomen door Annelie de Graauw en Marc Hendrikse.
Het clubkampioenschapspaar werd gehuldigd tijdens de algemene ledenvergadering. Mariëtte Gielens en Marcel van der Vliet kregen de kampioenmedailles omgehangen.
Voor het komend competitiejaar is het bijzonder verheugend, dat zich twintig procent nieuwe leden bij de club hebben aangemeld. Het bewijst dat het bridgespel ook in Grave nog steeds bloeit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties