Grave

Onderwerpen: Overgeschoten Noord-Limburg en Gasthuisarchief Grave

Dubbele lezing bij NGV Land van Cuijk en Ravenstein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BOXMEER - De afdeling Land van Cuijk en Ravenstein van de Nederlandse Genealogische Vereniging heeft een dubbele lezing op de agenda staan. Zaterdag 13 november komen twee sprekers naar hotel 't Vertrek in Boxmeer. Zij vertellen die middag over respectievelijk de historische perikelen in de kop van Noord-Limburg en over het archief van het Sint Catharina Gasthuis. 

Hens Borkent bijt het spits af. Hij vertelt over de historische perikelen in de kop van Noord-Limburg, de wisselende landsgrenzen van dit gebied en welke heren het daar toendertijd voor het zeggen hadden. Vervolgens geeft Arno Coopmans uitleg over het archief van het Sint Catharina Gasthuis: de inhoud hiervan en genealogische tips.

De dubbele lezing vindt zaterdag 13 november plaats bij hotel 't Vertrek aan de Stationsweg 12 in Boxmeer. Van tevoren aanmelden via publicrelations-lvc@ngv.nl. De bijeenkomst start om 14 uur. De zaal gaat een half uur eerder open. Toegang is gratis voor NGV-leden. Overige belangstellenden betalen 3 euro entree.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties