Grave

Drie maal tweede plek voor kempoka's Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De kempoka's uit Grave hebben 26 april meegedaan aan het World Kempo Championship. Die vond plaats in het Spaanse Guadalajara. Daar hebben de vier deelnemers goede resultaten geboekt: drie maal de tweede plaats.

Kylian Janssen (23) eindigde met zijn vierde plek net niet op het podium. Het was zijn eerste deelname aan een groot toernooi, waar hij mooi ervaring op heeft kunnen doen. Voor Siyan (13) was het ook de eerste keer en kon na verlenging tegen een Argentijn door en moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen tegen een Spanjaard. Hij werd tweede. Een dik verdiende plaats.
Carmen (15), die voor het tweede jaar meedeed, had haar eerste partij gewonnen met 5-0. Door een blessure aan de knie was de volgende tegenstander te sterk, waardoor ze genoegen moest nemen met de tweede plaats. Rein van Zoggel (48) draaide zijn partijen goed. De eerste partij kwam hij op voorsprong en gaf dat niet meer weg. Zijn finale partij ging elke keer gelijk op: dan scoorde Rein dan weer de tegenstander. Uiteindelijk was zijn tegenstander echter zo slim om in de laatste seconden nog te scoren waardoor Rein tweede werd.

Nieuwsgierig naar de wereld achter kempo? Kom dan gratis twee lessen meedraaien. Meer info vind je op www.shaolinkempograve.nl. Daar kun je je ook aanmelden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties