Grave

Doe mee met de Graafsche Pietjesspeurtocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De Graafse Pietjes hebben weer een speurtocht bedacht. Kinderen kunnen in hun wijk op zoek naar versierde letters en speciale veren voor extra punten. Iedereen kan meehelpen hier een succes van te maken door een letter te downloaden, uit te printen en kleurrijk versierd achter het raam te hangen. 

Onlangs werd bekend dat de intocht van Sinterklaas in Grave niet doorgaat. De organisatie van de Pietjesspeurtocht vindt het leuk als er toch iets te doen is voor de jeugd in de gemeente Grave, lekker in de gezonde buitenlucht. Daarom houden ze voor het tweede jaar op rij de Graafse Pietjesspeurtocht. 

Versier een letter
Meedoen is eenvoudig. Ga naar de facebookpagina van de Graafsche Pietjesspeurtocht en kies een van de letters uit: S, I, N of T. Of ga voor de veer, die levert bonuspunten op. Print de betreffende plaat uit en maak er iets feestelijks van. Hang hem vervolgens duidelijk zichtbaar achter het raam.
Kinderen die met hun (groot)ouders een speurtocht willen lopen, kunnen op dezelfde pagina een speurkaart downloaden en uitprinten. Vervolgens gaan ze in hun eigen wijk op zoek naar de juiste letters. Ze noteren bij elke letter het juiste adres. Een volle kaart kan tussen 8 november en 5 december ingeleverd worden op Korhoenderhorst 9 in Grave. Onder alle goede inzendingen worden drie prijswinnaars gekozen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties