Grave

Dertigste Graafse bridgedrive Quatre Mains

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Bridgeclub Dummy houdt zaterdag 11 mei voor de dertigste keer haar jaarlijkse Graafse bridgedrive Quatre Mains. Het vestingstadje is wederom het decor van meer dan honderd enthousiaste bridgers uit Grave en de wijde regio, die op verscheidene locaties in de historische binnenstad een rondje bridge spelen. Er worden (topintregaal) zeven ronden van vier spellen gespeeld.

De aanmelding vindt 11 mei plaats tussen 9.45 en 10.30 uur in Catharinahof. Daar worden de deelnemers ontvangen met een heerlijk kopje koffie ofthee met iets lekkers. Tevens krijgen ze dan hun routekaart. Vóór de lunch spelen ze de eerste drie ronden. Vanaf 14 uur worden de resterende vier ronden gespeeld. Rond 17.15 uur is de prijsuitreiking, met ook dit jaar weer een mooie prijzentafel en de traditionele aspergepakketten voor de diverse winnaars.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich opgeven door 48 euro per paar over te maken op NL38 RABO 0117 1739 16 op naam van Bridgeclub Dummy onder vermelding van Quatre Mains 2019. Het inschrijfgeld is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een heerlijke lunch en een hapje tijdens de prijsuitreiking. De inschrijving sluit op 20 april. Voor meer informatie kun je kijken op www.bcdummy.nl bij het tabblad Quatre Mains. Of mail naar dummyquatremains@gmail.com. Wanneer je moeilijk ter been bent, kun je de korte speelroute vragen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties