Grave

Vrijdag 15 juni in historische binnenstad

Derde editie Ladies Night Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Beleef Historisch Grave houdt vrijdag 15 juni de derde editie van Ladies Night. Het thema dit jaar is Ibiza, hier is de kleur rood aan gekoppeld. Dit is terug te zien bij de vele (speciaal)zaken die het vestingstadje rijk is. Mode, beauty, woondecoratie, proeverijen, dans, amusement en diverse prijzen; het is er allemaal. Ondernemers in de binnenstad en daarbuiten zorgen zo voor een heerlijke verwenavond.

Het evenement start om 18 uur bij lunchroom Bij Moeders aan de Hoofdwagt 6. Hier ontvangt iedereen voor een bijdrage 2,50 euro een rode speelkaart en een consumptiebon. Met de speelkaart kun je op bezoek bij de deelnemende winkels om een stempel te halen. Tevens krijg je een letter om een rebus op te lossen. Tegen inlevering van een ingevulde speelkaart maak je kans op een van de drie grote prijzen of een van de honderd goodiebags.
Door mee te doen aan de Ladies Night bezoek je vele speciaalzaken die Grave rijk is. Kijk eens ergens binnen waar je normaal wellicht niet zo snel komt. Je ziet bijzondere assortimenten, maar ook landelijk bekende formules. Laat je verrassen door het aanbod. De rode loper gaat uit en de ondernemers staan klaar om iedereen een avondje heerlijk in de watten te leggen. De avond wordt om 21 uur afgesloten bij Het Poortwachtershuis. Daar vindt de trekking plaats van de ingevulde speelkaarten. Na afloop is er nog voldoende gelegenheid om te vertoeven op een van de terrassen.

Kijk voor het laatste nieuws op www.facebook.com/ladiesnightgrave.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties