Grave

De Gouden Luifel sluit na 49 jaar: 'Aan alle mooie dingen komt een einde'

Door Freddy Klooté

GRAVE - De Gouden Luifel, de juwelierszaak van Hans en Mieke van Etteger aan de Hoofschestraat 16 in het centrum van Grave, sluit met ingang van zaterdag 30 mei na 49 jaar de deuren voor de klanten.

"Bijna 49 jaar hebben wij met passie en plezier ons juweliersbedrijf in het hartje van Grave gerund", vertellen Hans en Mieke. "Het is nu helaas tijd om de deuren te sluiten. We gaan met pensioen, maar met pijn in ons hart. Gezien onze leeftijd en de ontwikkelingen in de retail hebben we besloten om vanaf zaterdag 30 mei met onze winkel te stoppen."

'Trouwe medewerkers'
"Met smart nemen we dan afscheid van onze trouwe medewerkers: Fred van Heesch, medewerker vanaf het eerste uur, en dus 49 jaar in dienst; Joan Hirdes, 40 jaar in dienst; Sasja Derks, 27 jaar in dienst; Ralph van Etteger, 17 jaar in dienst en tenslotte Maike van Etteger, die 13 jaar bij ons in dienst was. We zijn hen ontzettend dankbaar voor hun inzet en loyaliteit aan ons bedrijf."

'Dankbaar'
Hans en Mieke zijn hun trouwe klanten dankbaar. "Natuurlijk gaan we niet sluiten zonder onze trouwe klanten te bedanken. Zonder hen hadden wij niet met zoveel toewijding en plezier ons vak kunnen uitoefenen. Iedereen heel erg bedankt daarvoor!"

Opheffingsuitverkoop
Op dinsdag 4 februari start De Gouden Luifel met de opheffingsuitverkoop. In de winkel kan men dan profiteren van hoge kortingen. Hans en Mieke: "Via deze weg wijzen wij onze klanten erop dat de cadeaubonnen en spaarpunten nog tot 30 mei te verzilveren zijn. Uiteraard blijven wij tot en met de laatste dag ook reparaties verzorgen. Tijdens de opheffingsuitverkoop hanteren wij onze gebruikelijke openingstijden."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties