Grave

Cliëntenraad trakteert bewoners Catharinahof Grave op zomerkoninkjes

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – De cliëntenraad van Catharinahof had vrijdag 15 mei een fruitige verrassing in petto voor de bewoners van het Graafse zorgcomplex. Om de ouderen, die voor hun gezondheid nog steeds binnen moeten blijven, een hart onder de riem te steken, deelden de leden van de cliëntenraad maar liefst 200 doosjes heerlijke zomerkoninkjes uit.

“Op deze manier wilden wij een blijk van medeleven uiten omdat alle bewoners al zó lang hun familie moeten missen. Wij zelf kunnen de bewoners ook niet ontmoeten en daarom wilden we laten zien dat we met ons hart bij de mensen en medewerkers zijn”, vertelt Annet van ’t Geloof namens de cliëntenraad.
“We hebben door de lockdown al weken nauwelijks contact met de bewoners. Onlangs hebben we een brief gestuurd met telefoonnummers van leden van de cliëntenraad, zodat men kan bellen voor een praatje en/of vragen. En nu hebben we dan een kleine attentie voor iedereen. Het is en blijft een onwerkelijke situatie dat we als cliëntenraad Catharinahof niet kunnen betreden, dus moeten we inventief zijn."

De aardbeien voor Catharinahof zijn gesponsord door Royal Berry uit Bemmel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties