Grave

Valentijnsactie

CDA Grave zet vrijwilligers en ondernemers in het zonnetje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Jaarlijks op Valentijnsdag zet het CDA Grave een vrijwilliger uit Escharen, Gassel, Grave en Velp in het zonnetje. De vrijwilligers worden op die dag verrast met een mooie roos en lekkere chocola.

Dit jaar werden Hans Willekes uit Velp (die zich al jaren inzet voor de dorpsraad Velp), Ineke Hendriks uit Gassel (die zich al jaren inzet voor de dorpsraad Gassel, De Viersprong en andere activiteiten in het dorp) en Mark van der Linden uit Escharen (die onder andere toeziet op het beheer van het Emmausklooster in Velp) in het zonnetje gezet. In Grave was het Quirijn van den Berk die een roos en chocola ontving. Zijn bijdrages aan tal van activiteiten (onder meer de sinterklaasintocht, de Graafse horecashow en Uit de Qunst) maakt dat hij een extra stukje waardering verdient.

Dit keer was de actie echter extra speciaal, omdat niet alleen een vrijwilliger, maar ook een ondernemer, vereniging of stichting uit Escharen, Gassel, Grave en Velp een Valentijnsverrassing kreeg. “Het CDA Grave ziet dat veel ondernemers het op dit moment zwaar hebben. Het jaar 2020, en de in dat jaar ontstane coronacrisis, heeft zijn gevolgen gehad voor de ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om die reden heeft het CDA dit jaar besloten om ook een vereniging/stichting of onderneming een Valentijnsbezoek te brengen. Zo kregen kapsalon Hairs in Escharen, het dorpsservicepunt in Gassel en bakkerij Bongaards in Velp een klein presentje. Daarnaast heeft de binnenstad van Grave het ook nog eens extra zwaar gehad met alle werkzaamheden die daar hebben plaatsgevonden en die nog steeds plaatsvinden. Om die reden, en mede omdat Toons bloemenwinkel er na jaren van aanwezigheid in de binnenstad mee gaat stoppen, heeft het CDA ook bij Toons bloemenwinkel een presentje langs gebracht.”

“We hadden graag al onze ondernemers, verenigingen en stichtingen willen bezoeken en een hart onder de riem willen steken”, stelt het CDA. “We willen alle ondernemers in deze tijd uiteraard sterkte wensen en hopen dat corona snel de wereld uit is, zodat stabiliteit, zekerheid en continuïteit weer terugkomt bij onze ondernemers, verenigingen en stichtingen”.

|Doorsturen

Grave

2021-02-18 19:32:34

Verkiezingen in aantocht? En alleen in Grave? Niet in het hele 'Land van Cuijk' zieltjes aan het winnen? 

Roland Eijbersen

2021-02-18 20:16:22

Nee hoor 'heer/mevrouw Grave'. Wij doen deze actie al jaren om mensen die zich inzetten voor onze gemeenschap te verrassen rondom Valentijnsdag... en doen Velp, Gassel, Escharen en Grave altijd aan! Als we bij Land van Cuijk gaan, kunnen we deze mooie actie vast opschalen. :-)

Grt. Roland Eijbersen (CDA-raadslid)

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties