Grave

CDA Grave presenteert top 10 kandidatenlijst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op woensdag 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Nadat het CDA Grave eerder het verkiezingsprogramma ‘Hart voor de toekomst!’ op haar website (www.cda.nl/grave) publiceerde, is nu ook de top 10 van de kandidatenlijst bekend. Ben Peters uit Grave voert de lijst van de christendemocraten aan. Op plaats 2 staat Jochem Jacobs uit Velp en op nummer 3 Roland Eijbersen uit Grave.

Een aantal kandidaten van de CDA Grave verkiezingslijst, van links naar rechts: Jochem Spoorendonk (plek 6), Ben Peters (plek 1), Jochem Jacobs (plek 2) en Roland Eijbersen (plek 3).

De top 10 wordt verder gevormd door Alex van Megen (Grave), Jos van den Broek (Gassel), Jochem Spoorendonk (Grave), Peter Kempen (Escharen), Helga Gerrits (Grave), Ton Driessen (Gassel) en Henk Wijdeven (Escharen). "De lijst bestaat uit een mix van ervaren en jonge mensen die op positieve wijze vorm en inhoud willen geven aan de toekomst van Escharen, Gassel, Grave en Velp", laat het CDA weten. Op de website van CDA Grave worden tot aan de verkiezingen interviews gepubliceerd met de kandidaten uit de top 10.

"We gaan de campagne in voor één gemeente Land van Cuijk met kerndemocratie waarbij inwoners kunnen meebeslissen over lokale zaken en er per kern leefbaarheidsbudget beschikbaar moet zijn", stelt het CDA. "Tevens willen we meer aandacht voor leefbaarheid in de kerkdorpen, vrachtverkeer op de N321 reduceren en wil zich hard maken voor een directe busverbinding met het treinstation in Wijchen."
Een van de opvallende punten uit het verkiezingsprogramma is dat het CDA Grave voor de realisatie van een waterkrachtcentrale bij de Thompsonbrug is in plaats van windmolens aan de overzijde van de Maas.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties