Grave

CDA feliciteert gedecoreerden Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het is CDA Grave niet ontgaan dat drie inwoners van de gemeente eind april zijn benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau: Frans Beijer, Annelies Graafsma en Jeroen van der Eerden. Leden van de politieke partij zijn bij de gedecoreerden langsgegaan om hen te feliciteren. "Een koninklijke onderscheiding is een prachtig ereteken dat dankbaarheid uitspreekt voor de inzet ten behoeve van de samenleving", stelt raadslid Jochem Jacobs.

Frans Beijer was druk in zijn kapperszaak aan het knippen toen het CDA hem een bezoekje bracht. Naast zijn eigen kapperszaak heeft Frans zich binnen GVV'57, als actief lid van de voetbalclub, ingezet als begeleider van seniorenteams, bestuurslid en lid van verschillende commissies. Daarnaast helpt hij op heel veel andere fronten. Zo zet hij zich onder andere in voor de carnavalskrant Pothuusburger Courant en Harmonie Stad Grave.
Toevallig woont Frans in dezelfde straat als het echtpaar Jeroen van der Eerden en Annelies Graafsma. Beiden zetten zich al jaren in voor de gemeenschap. Annelies deed dit vroeger door het schrijven van artikelen voor de Maasdriehoek en de Graafsche Courant. Ook is ze als vrijwilliger actief bij het Graafs Museum, betrokken bij migranten kinderen en is zij net als Jeroen betrokken bij de Wijkraad Binnenstad. Hij is actief binnen het Centrum Management Grave en Historisch Groen Grave.

"Al met al verdienen Frans, Jeroen en Annelies terecht hun lintjes en waardering", zegt Jacobs. "Als CDA hopen we dat ze zich nog jaren blijven inzetten voor de gemeenschap."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties