Grave

Catharinahofkuukske gepresenteerd

Door Freddy Klooté

GRAVE - Verrast keken de bewoners van Catharinahof afgelopen dinsdagochtend tijdens het koffie-uurtje op. Er stond al een tafel bijzonder gedekt, maar er gebeurt zoveel in de restaurant- en koffieruimte, dat zoiets slechts terloops wordt opgemerkt. De oogjes gingen wel open toen op een wagentje een bijzondere lekkernij werd binnengereden. Er was meteen volop aandacht voor de toelichting bij al dat lekkers. Het Catharinahofkuukske. Naast het gehoororgaan werd gelukkig ook aan de smaakpapillen gedacht. De reacties van de bezoekers waren lovend.

Het kuukske is in een samenwerking tussen Catharinahof en Carrousel Groen uit Schaijk ontwikkeld en gemaakt. Van Carroussel Groen waren Casper van Oirschot en Pieter Heesbeen bij de officiële presentatie aanwezig. Jos Somers, Willem van Nuland en Anke Liefrink waren de trotse vertegenwoordigers van Catharinahof.
De kuukskes hebben de vorm van een C en zijn er in de variaties vanille en chocolade. Met of zonder suiker/amandelschaafsel. Het kuukske wordt bij bijzondere dagen en gelegenheden bij de koffie of thee gepresenteerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties