Grave

Catharinahof Grave gesloten; bloedprikpost CWZ verhuisd naar BHIC

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Naar aanleiding van de zondag door het kabinet aangekondigde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is ook woonzorgcentrum Catharinahof in Grave tot en met 6 april gesloten voor bezoekers. Als gevolg hiervan zijn onder meer het restaurant, de kapsalon en de fysiotherapiepraktijk dicht. Ook de bloedprikpost van het CWZ is gesloten. Deze is verhuisd naar het BHIC aan de Arnoud van Gelderweg 71 (naast het gemeentehuis). Ook alle voor de komende weken geplande evenementen en activiteiten in Catharinahof zijn afgelast.

"We zijn blij dat Catharinahof nog virusvrij is en dat willen we graag zo houden", zegt Jos Somers, gastheer van Catharinahof. "Uiteraard geven wij gehoor aan de verscherpte corona-maatregelen. Samen voorkomen we hiermee een extreme piek in het aantal besmettingen. Dit betekent dat er helaas geen bezoek mogelijk is. Dit is een ingrijpende, maar noodzakelijke maatregel."

In geval van een terminale zorgsituatie is bezoek zeer beperkt mogelijk en altijd in overleg met de arts van de afdeling en teammanager. Eten in het restaurant voor bewoners vanuit de aanleunwoningen is tot nader bericht niet mogelijk. Zij dienen zelf hun maaltijdvoorziening te regelen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties