Grave

Carrièreboost voor Ink Mania Pro Team-artieste Onny Somboon

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Onny Somboon van Onny's Tattoos in Grave mag zich sinds kort lid noemen van het Ink Mania Pro Team, een groep gesponsorde tattoo-artiesten met het hoogste niveau wereldwijd. (foto: Marco van den Broek)

Onny is al jaren actief bezig als tattoo-artieste en ze heeft zich steeds verder opgewerkt in het wereldje. Als erkenning van haar talent en doorzettingsvermogen behoort ze nu tot het Ink Mania Pro Team.

Vorig jaar werd voor de eerste keer Ink Mania georganiseerd, een schot in de roos. Dit tattoo- en lifestyle-event lokte meer artiesten, entertainment en bezoekers dan ieder ander tattoo-event in Europa, en dat voor een eerste editie. De organisatie heeft duidelijk heel wat ervaring binnen de tattoosector aangezien ze ook een eigen team hebben waarin de beste artiesten wereldwijd zitten. Dit exclusieve groepje telt slechts 20 leden waarvan Onny er nu een is. Beschouw het als de top 20 van tattoo-artiesten wereldwijd.

Ink Mania 2018
Onny is dan ook enorm blij met haar lidmaatschap. "Echt geweldig, al jaren proberen we erkenning op het hoogste niveau te behalen en nu is dat eindelijk gelukt! Dankzij dit Ink Mania Pro Team bezoeken we als groep verschillende tattoo-conventies in Europa om daar te tonen wat we kunnen. Kers op de taart voor ons wordt natuurlijk Ink Mania 2018, deze zomer in Hasselt!"
Van 29 juni tot en met 1 juli werkt Onny, samen met 550 andere artiesten met hoog niveau, op het grootste tattoo- en lifestyle-event ter wereld. Op Ink Mania kunnen alle aanwezigen persoonlijk kennismaken met de beste artiesten, wereldbekende tattoo-modellen en allerlei tv-persoonlijkheden. Op de 6 grote stages is er een ruim aanbod van entertainment met acts, live bands, DJ-battles, dance contests en nog veel meer.

Voor meer info en tickets: https://www.inkmania.be

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties