Grave

Carnavalsoptocht CV Pothuusburg

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

De optocht wordt gehouden op maandag 12 februari, aanvang: 13:41 uur. Inschrijven kan via www.pothuusburg.nl. Zoals voorgaande jaren kan er ingeschreven worden voor de onderdelen Wagens–Grote groepen–Kleine groepen–Paren-Enkelingen.

De route is: Lunette, Ravelijn, Koninginnedijk, P. v/d Elzenstraat, St. Henricusweg, A.v.Gelderweg, St. Elisabethstraat, Brugstraat, Oliestraat, Maaskade, Maasstraat, Rogstraat, Klinkerstraat, Trompetterstraat (tot bord ‘Einde optocht’).

Opstellen: Bij de opstelborden en volgens de aanwijzingen van de optochtcommissie. Om net als voorgaande jaren weer een prachtige en lange optocht in ons mooie Grave te hebben vraagt de optochtcommissie aan alle Pothuusburgers en Pothuusburgerinnekes om deel te nemen aan de carnavalsoptocht. Alle onderwerpen mogen worden uitgebeeld tijdens de optocht mits deze niet aanstootgevend zijn. Dit alles ter beoordeling van de optochtcommissie.

Vragen of wil je op deze dag meehelpen, neem dan contact op met een van de leden van de optochtcommissie: Ton van der Biezen 0486-422667, Kees Verhagen 0486-420963 en Huub Steinmann 0486-476047.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties