Grave

Carnavalseditie radioshow De Avondclub vanuit Biercafé Oud Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Voor de vierde keer staat de populaire radioshow De Avondclub van programmamaker Peter Linders in het teken van carnaval. Het radioprogramma is al drie jaar iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren tussen 18 en 19 uur bij Omroep Land van Cuijk. (foto: Julia van der Venne)

Ed Linnenbank (links) en Peter Linders.

Vorig jaar was de carnavalsformatie CV de Kapotte Kachels nog te gast in de thuisstudio van Linders. Met hun hit ‘Ik schup ze allemaal weer terug over de Maas’ was er veel hilariteit in het programma. En dat smaakte naar meer, aldus de programmamaker.
Dit jaar pakt hij met zijn team groots uit door de uitzending te doen in Biercafé Oud Grave. De nieuwe uitbater Ed Linnenbank vindt het prima en faciliteert de radioshow van harte. Artiesten zoals Jungletime ft. Johan Vlemmix, feestzanger René Fortgens en Gerrie Fransen van Geer & Peer verzorgen optredens in het radioprogramma. Peter: "Het wordt een gezellige boel. Muzieksamensteller Martijn Tap zoekt passende carnavalskrakers uit en columnist Christan Leenders is live te zien en te horen met een speciale carnavalscolumn in onvervalst dialect."

De uitzending start om 18 uur, is vrij toegankelijk en is live te volgen via de etherfrequenties 93.5 en 94.0 FM of via de social streams van Omroep Land van Cuijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties