Grave

Carly Jansen nieuwe bestuurder Mooiland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/EDE - Carly Jansen start 15 augustus als bestuurder bij woningcorporatie Mooiland. Ze is de opvolgster van Anne Wilbers, die 1 februari vertrok. Mooiland heeft in Jansen een enthousiaste en ervaren bestuurder met hart voor de samenleving en de publieke sector gevonden. Ze heeft een groot en relevant netwerk in Brabant dat ze graag voor Mooiland inzet. Dit was voor de woningcorporatie belangrijk bij het aanstellen van een nieuwe bestuurder.

Mooiland trekt zich tot 2024 terug uit gebieden buiten het kerngebied. Vanaf dat jaar richt de organisatie zich volledig op Noordoost-Brabant en Gennep en het AAN-gebied (Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en enkele gemeenten in directe omgeving daarvan). Jansen is nu nog werkzaam bij de provincie Noord-Brabant. Daar is zij directeur geweest en heeft zij verschillende rollen en leidinggevende functies vervuld.

Zowel de Raad van Commissarissen, het directieteam van Mooiland, de huurderskoepels en de OR waren unaniem enthousiast over deze kandidaat. Vanuit de OR is dan ook een positief advies afgegeven. Bert Jeene, voorzitter Raad van Commissarissen van Mooiland: “Wij zijn blij dat Carly 15 augustus als bestuurder bij ons begint. Zij kan de kracht en professionaliteit van Mooiland benutten en verder laten groeien. Zij werkt vanuit vertrouwen en is tegelijk heel goed in staat een heldere koers uit te zetten.”
Jansen: “Hoe meer ik te weten kwam over Mooiland, hoe meer goede gesprekken ik voerde binnen en buiten de organisatie, hoe enthousiaster ik werd. Ik zie een unieke en bijzondere corporatie. Hoewel ik niet uit de corporatiesector kom, lijken de opgaven en uitdagingen me te passen als een jas.”

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties