Grave

Cafetaria/Eethuis Lepoutre nog steeds geopend voor afhaalbestellingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Na de plotselinge mededeling van het kabinet afgelopen zondag om alle horecagelegenheden per direct te sluiten, is er op maandag 16 maart een kleine aanpassing op deze maatregel doorgevoerd. Het afhalen van friet, snacks, menu’s en ijs is sinds maandagmiddag weer toegestaan. Zo ook bij cafetaria/eethuis Lepoutre aan de Elftweg in Grave.

“We werden zondag overvallen door het bericht om per direct te moeten sluiten”, vertelt Robere Lepoutre, eigenaar van de gelijknamige cafetaria. “Maandag zijn we meteen gestart met het schoonmaken en ontsmetten van al onze apparatuur en het weggooien en uitdelen van alle verse producten. Toen maandagavond ons het bericht bereikte dat wij weer beperkt open mogen, zijn wij alles weer op gaan starten. Het zijn voor ons allemaal erg onzekere tijden. Ik wens iedereen dan ook veel sterkte en een goede gezondheid toe de komende tijd. Laten wij vooral goed op elkaar passen en er voor elkaar zijn, zodat wij met z’n allen zo goed mogelijk uit deze moeilijke periode zullen komen.”

Voorlopig is cafetaria Lepoutre iedere dag nog geopend van 12 tot 20 uur. Er mag alleen afgehaald worden en uitsluitend worden gepind. Binnen het filiaal zijn voldoende mogelijkheden gecreëerd om op veilige afstand van elkaar op uw bestelling te wachten. Telefonisch bestellen kan natuurlijk ook: 0486-473132.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties