Grave

Café De Coehoorn in Grave wint Zilveren Tapknop

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Café De Coehoorn in Grave heeft de Zilveren Tapknop gewonnen en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Brabant noemen. De Zilveren Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Johnny Eggenhuizen, eigenaar van De Coehoorn, nam de prijs vandaag in ontvangst.

Johnny is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor De Coehoorn: “Wij zijn ongelofelijk trots dat we voor de tweede keer de zilveren tap in ontvangst hebben mogen nemen van het Heineken Goed Getapt programma. Dit is echt een geweldige prestatie van ons hele team. En nu, nu gaan we voor goud!”

De uitreiking van de Zilveren Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Martijn Snep, regiomanager Brabant: “In dit bruine café, wat haar karakter haalt uit de ‘Cheers-achtige’ bar als middelpunt van de zaak en de verhoging van het achtercafé, zwaait al jaar en dag John Eggenhuizen de scepter. Hij is als ware meester tapper al vaker in de prijzen gevallen en heeft de door ons aangemoedigde focus op het tappen van ieder nieuw glas bier.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties