Theater

Cabaretvoorstelling Uit de Qunst bijna uitverkocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het duurde vierentwintig minuten, voordat op vrijdag 24 augustus de toegangskaarten voor de nieuwste cabaretvoorstelling van Uit de Qunst op zaterdag 6 oktober verkocht waren. Nog dezelfde dag waren ook voor de voorstelling van vrijdag 5 oktober geen kaarten meer te verkrijgen. De laatste kaarten voor 'VanzELFspreQend', zoals de voorstelling heet, zijn nog op enkele manieren te bemachtigen.

Beeld uit de vorige voorstelling van theatergroep Uit de Qunst, ‘Ik app je lief’ (oktober 2016).

De stemming zat er tijdens de eenmalige voorverkoop bij Adriaans Drukwerk goed in. Bijna de voltallige cast van Uit de Qunst trakteerde de bezoekers op een soort Meet & Greet. Zeg maar een kijkje in de keuken, maar dan voorafgaand aan het zien van de show zelf. "Net zoals dat vroeger ging bij de kaartverkoop voor de pronkzittingen in het Palazzo Theater, staan mensen letterlijk een uur in de rij voor kaartjes!", aldus een enthousiaste bezoeker die aangaf erg uit te kijken naar de voorstellingen. Dat doen de cast, het combo en de crew van Uit de Qunst zelf ook. Zij zetten de komende weken de puntjes op de i van een kleurrijke, verrassende en zeer muzikale show.

"We hebben de laatste kleine 200 toegangskaarten verdeeld over drie locaties", geeft producent Quirijn van den Berk aan. "Bij de balie van Catharinahof liggen nog kaarten voor de voorstellingen op zondag 7 oktober, om 14 uur en 20 uur . Ook bij Adriaans Drukwerk liggen van die beide voorstellingen nog kaartjes te wachten op publiek. Bij de genoemde locaties kunnen kaartjes alleen contant betaald worden, maar online via de Facebookpagina kunnen kaartjes ook besteld worden middels een iDeal-betaling. Daarvoor is bovenaan de pagina een blauwe button 'Nu boeken'. Kaartjes die via de Facebookpagina besteld worden, zullen klaargelegd worden aan de zaal. Ze kunnen worden opgehaald tot een half uur voor aanvang van de voorstelling, in de hal van Catharinahof.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties