Grave

Tv-talkshow op 19 januari in Catharinahof

Burgemeester Lex Roolvink co-host in Linders&Linders Live

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de tv-talkshow Linders&Linders van zondag 19 januari gaat burgemeester Lex Roolvink samen met de vaste presentatoren Peter & Jolanda Linders terugblikken naar 2019 en vooruit blikken naar 2020. In deze eerste aflevering van het nieuwe jaar starten de programmamakers met het tweede seizoen van de populaire reeks tv-talkshows in Catharinahof. Het kenmerkende van dit programma is de losse presentatiestijl en gezelligheid, waarin vooral Grave en Gravenaren centraal staan.

De talkshows worden dit jaar iedere maand live uitgezonden vanuit de als tv-studio omgebouwde theaterzaal Royal van Catharinahof. In de verschillende afleveringen staan verschillende thema’s centraal. Aanvankelijk was het de bedoeling om het nieuwe jaar te starten met een Pasar Malam met daarin het thema Nederlands-Indie. Deze uitzending is verplaatst naar 16 september direct na de Indie-herdenking.

Dit keer zijn alle gasten van 2019 uitgenodigd en komen door het grabbelen naar naambriefjes aan tafel. Dat gaat spannende televisie opleveren, omdat zowel de inmiddels ervaren presentatoren als gastpresentator Lex Roolvink niet precies weten waar en met wie de gesprekken over gaan.

De uitzending is wereldwijd live te volgen via de tv kanalen van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475. En start exact om 14 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties