Grave

Bridgen bij sociëteit Tot Nut ende Vermaeck

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op de sociëteit Tot Nut ende Vermaeck in Grave wordt fanatiek gebridged. Op dinsdagavond wordt er competitie gespeeld in twee lijnen. Er worden vijf rondes gekaart. Het seizoen loopt van september tot juni en bestaat uit vier competitierondes van zeven zittingen, met na elke ronde promotie/degradatie. Om hieraan deel te nemen, dien je lid te zijn van de soos.

Op de woensdagmiddag is er vrij bridgen. Leden van de sociëteit zijn met hun bridgepartner welkom. Ook is er de mogelijkheid om eens met een vriend of vriendin die geen lid is te bridgen. Wie de sfeer eens wil proeven is vrij om op woensdag een paar keer mee te bridgen zonder enige verplichting. Omdat de leiding klokslag 13.30 uur wil beginnen, is het belangrijk om je voor 13.15 uur te melden. Er worden vijf rondes van vier spellen gespeeld en er is een pauze waarin je in de gelegenheid bent om iets te drinken of om gewoon een praatje te maken. Ook na afloop wordt er vaak nog gezellig nagepraat aan de bar.

Op vrijdag is er open middag. Dan wordt er gebiljart, gekaart of gewoon een drankje gedronken aan de bar. Ook niet-leden zijn uitgenodigd eens binnen te lopen tussen 14 en 18 uur aan het Kasteeltje 2a in Grave. Meer info op www.societeitgrave.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties