Grave

Brabant Motors opent 19 mei nieuwe showroom en werkplaats

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op zaterdag 19 mei viert Brabant Motors feest in Grave. Na maanden verbouwen presenteert de Triumph-specialist aan de Bosschebaan 9 vol trots de nieuwe werkplaats én de totaal vernieuwde showroom. Iedereen is welkom tussen 9 en 17 uur.

Brabant Motors heeft alles op het gebied van Triumph: de mooiste motoren, fijne kleding, de beste gadgets, de juiste accessoires én het belangrijkste: een berg aan ervaring en technische know-how van dit mooie merk.

Italiaanse verrassing
Ook heeft de zaak nog een leuke verrassing, vertelt eigenaar Joris Jansen. "Lang geleden zijn we gestart met het Italiaanse merk Laverda en ook Moto Morini en Benelli hebben we in huis gehad. Dat Italiaanse bloed blijft kriebelen... we zijn verheugd te kunnen melden dat we het Benelli-dealerschap in huis hebben."

Benelli heeft zich vernieuwd en zet dit seizoen drie mooie lijnen op de kaart, weet Joris. "Proefritten zijn op 19 mei mogelijk op de verschillende modellen: de kleine Tornado, de stoere TRK, de strakke BN en de vintage Leoncino. Nieuwsgierig? Kom dan 19 mei langs en ervaar het zelf."

Proeven & Genieten
Natuurlijk is er op 19 mei ook aandacht voor de inwendige mens: geniet van heerlijke koffie en thee van Barista Dennis van Carry’s Coffee, proef de zoetigheden van Zoet & Zinnig of ga voor de broodjes falafel of vlees van Barada Catering.

Acties
Verder heeft Brabant Motors op 19 mei aantrekkelijke aanbiedingen op kleding, gadgets en accessoires. Houd www.brabantmotors.nl en de social media in de gaten voor meer nieuws en acties. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties