Grave

Boerenbruiloft in Catharinahof Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In Catharinahof Grave wordt vrijdag 24 februari vanaf 10.30 uur de boerenbruiloft gehouden. In de Theaterzaal wordt, met wederzijdse goedkeuring van de familie en getuigen, het huwelijk voltrokken tussen Tolerante Drieka alias Sandra van Dijck-Avezaath (geboren 17-10-1971 te Vianen) en Roze Bets alias Laura Giesen (geboren 5 april 1992 te Grave) door de ambtenaar van de burgerlijke stand en de pastoor.

Iedereen wordt uitgenodigd om deze heugelijke gebeurtenis bij te wonen. Vanaf 14 uur kunt u tijdens de receptie het bruidspaar feliciteren met 'een kromme arm' (Brabants voor een kromme arm gevuld met versnaperingen of levensmiddelen).

Carnavalsmiddag
Vanaf 13.30 uur is de Theaterzaal open (tot 17 uur) voor de gezamenlijke carnavalsmiddag met de senioren KBO. Tijdens de receptie is er gelegenheid om het boerenbruidspaar en prinses Gerda d'n urste van de Laatbloeiers te feliciteren.

Daarna gaat het programma verder met onder meer de verkiezing van het mooiste “pekske” (kolderiek feestpak), want er is deze middag een prijs te winnen wie het mooist verkleed is. U wordt een gevarieerd programma aangeboden met verschillende optredens. De muziek wordt verzorgd Nico van de Wetering en Rob van Gothem.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties