Grave

‘Door de Stille Week’

Bijzondere passievieringen met Kamerkoor Muzimare uit Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Kamerkoor Muzimare uit Grave verzorgt op zondag 14 april - dat is op Palmzondag - twee bijzondere passievieringen. 's Middags in de Corneliuskerk van Beuningen en 's avonds in de Protestantse kerk in Groesbeek. Tijdens deze vieringen wordt samen met de kerkbezoekers een passieverhaal verteld middels hedendaagse teksten en symbolen, in koormuziek en samenzang. Dit alles in samenwerking met de parochie van de H. Johannes XXIII in Beuningen en de Protestantse gemeente in Groesbeek.

Iedereen die in deze tijd van het jaar stil wil staan bij dit passieverhaal en iedereen die zich wil bezinnen op het thema lijden en sterven, duisternis en licht is van harte welkom om samen met Muzimare dit verhaal te beleven en samen met hen door de Stille Week te gaan.

In Beuningen begint de viering om 15 uur. In Groesbeek is het aanvangstijdstip 19.30 uur. De entree is gratis. Vanaf ongeveer een half uur voor aanvang is er voor ieder die wil gelegenheid om samen met het koor de samenzangliederen door te nemen, zodat je daarin ten volle mee kunt doen. Het geheel wordt begeleid door organist en pianist Rein Boeijen en staat onder leiding van Sophia Brink.

|Doorsturen

A. Heutink

2019-04-09 12:37:15

Fijn dat dit geplaatst is, hartelijk dank!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties