Grave

Bibliotheektuin heerlijke buitenplek voor iedereen in Grave

Door Annet van 't Geloof van Biblioplus Grave

GRAVE - We hebben al een aantal zonnige dagen gehad en zo langzamerhand beginnen steeds meer mensen in Grave de nieuwe bibliotheektuin te ontdekken. Afgelopen jaar is deze tuin met hulp van velen en onder leiding van tuinarchitect Marion Vermeulen gecreëerd. Een prachtige plek met mediterrane uitstraling waar het heerlijk toeven is. Kom deze lente zeker eens een kijkje nemen in deze openbare stadstuin. De bibliotheekmedewerkers schenken graag een kopje koffie of thee voor u in.

De bibliotheektuin is een plek voor iedereen in de gemeenschap van Grave. Ook als je geen boekenlezer of bibliotheeklid bent, ben je van harte welkom. Via de open WIFI-verbinding vanuit de Bibliotheek is de tuin ook zeer geschikt voor scholieren, studenten en ZZP'ers om te werken of studeren.

Kenniskeuken
Vanuit haar nieuwe koers verbreedt de Bibliotheek van een uitleenvoorziening naar een informatieknooppunt en een podium voor kennisdeling. Ook in de tuin is een klein podium gemaakt waar binnenkort de eerste activiteiten gaan plaatsvinden, zoals het Luisterfeest (26 mei), de Tuinontwerpdag (9 juni) en een optreden van de bekende schrijver en columnist Özcan Akyol (15 juni). Kijk voor het volledige activiteitenprogramma en om je aan te melden op www.biblioplus.biblio-shop.nl/activiteiten/all/5/grave

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties