Grave

Bibliotheek Grave viert Dag van Duitse taal met pubquiz

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Hoeveel weet jij over de Duitse taal en Grave? Je komt erachter op woensdag 25 maart, want dan is het de Dag van de Duitse taal. Om deze taal in het zonnetje te zetten, houdt de Graafse bieb, geïnspireerd door Mach Mit!, een speciale pubquiz geheel in thema van onze oosterburen. Het beste team wint een heerlijk prijzenpakket. De avond wordt omlijst door live muziek en echte Duitse lekkernijen. De quiz start om 20 uur. Vanaf 19.30 uur kun je al inlopen om te genieten van Duits lekkers én muziek.

Sinds 2012 roept Mach Mit! elk voorjaar één dag uit tot de Dag van de Duitse taal. Op deze dag wordt door heel Nederland de Duitse taal in het zonnetje gezet. De Dag van de Duitse taal is dit jaar op woensdag 25 maart met het thema moderne Duitse literatuur. 

Quiz, muziek én lekkers
Gravenaren Christan Leenders en Monika Raulf presenteren de avond en Christan verzorgt ook de live muziek, uiteraard volledig in Duits thema. De pubquiz wordt gespeeld in teams van twee tot vier personen. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Graag vooraf per persoon aanmelden (en noteer in de opmerkingen met wie je een team vormt). Het winnende team gaat naar huis met een heerlijk Duits prijzenpakket. Aanmelden via www.biblioplus.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties