Grave

Bibliotheek Grave bruist van de activiteiten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het bruist van de activiteiten in de bibliotheek in Grave. Vrijdagavond 10 mei was de Wijkraad Binnenstad Grave te gast in de bieb voor haar jaarbijeenkomst. Een aantal presentaties werd gegeven met behulp van beeld en geluid. Er was een opkomst van meer dan 100 mensen.

Zaterdag was bridgeclub Dummy te gast voor een Bridge Drive in Grave op diverse locaties, waaronder de bieb. De hele dag waren er wedstrijden en de deelnemers werden voorzien van koffie en thee door vrijwilligers van de bieb.
Daarnaast was er een tuinwerkdag in de leestuin, waar hard gewerkt werd om de tuin weer mooi 'zomerklaar' te maken. Met instructie van Marion van De Buitenkamer werd er door personeel, vrijwilligers en de directeur geschoffeld, geschraapt en geplant. Alles staat er weer piekfijn bij. Om het mooi te houden is de bieb wel op zoek naar mensen die een beetje tijd over hebben en beschikken over groene vingers en handige handen. Interesse? Ga langs bij de balie of neem contact op via bibliotheekgrave@bibloplus.nl of 0486-474540.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties