Grave

Speciaal voor blinden en slechtzienden

BiblioPlus start met een XL Leesclub

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - In november 2021 las heel Nederland het boek De wandelaar van Adriaan van Dis. Leden van de bibliotheek konden gratis een exemplaar ophalen in de bieb. Voor slechtzienden is het boek verschenen in een speciale XL-editie met grote letters. Speciaal voor hen en andere geïnteresseerden start BiblioPlus onder meer in Grave binnenkort met een leesclub voor blinden en slechtzienden: XL leesclub De Wandelaar.

Vind je het leuk om met andere lezers over boeken in gesprek te gaan? Meld je dan aan voor XL leesclub De Wandelaar. In februari houdt BiblioPlus speciaal voor blinden en slechtzienden een bijeenkomst in de bibliotheek. De club start met De wandelaar en praat onder deskundige begeleiding over de thema’s in het boek. Wat heeft het boek jou gebracht? Deel je mening en je ervaring met andere leesliefhebbers.

Iedereen kan meedoen
BiblioPlus wil alle mensen met een leesbeperking de gelegenheid geven deel te nemen aan de nieuwe leesclub. Daarom wordt het boek in samenwerking met bibliotheekservice Passend Lezen ook als audio- en brailleboek aangeboden. Het materiaal ter voorbereiding van de eerste leesclubbijeenkomst in februari wordt geleverd in de gewenste leesvorm. Ben je niet blind of slechtziend maar wel enthousiast? Dan ben je ook welkom. Aanmelden voor de XL leesclub kan bij Wilma Lems via w.lems@biblioplus.nl en telefoon 0485-312566.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties