Grave

BiblioPlus brengt Ode aan de natuur tijdens Boekenweek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart is het Boekenweek. Dit jaar viert de Boekenweek de natuur. En het boek natuurlijk.

Natuur is alomvattend, overal in en om ons heen. Van de diepste zielenroerselen in de menselijke natuur tot aan de kleinste stadsnatuur. Als Moeder Natuur is zij de oorsprong van het leven. We worden overweldigd door haar grootsheid of voelen ons geborgen in haar rust. We zetten haar naar de hand of strijden om haar behoud. ‘En toch is alles wat we doen natuur’, schreef Leo Vroman. Zijn dichtregel is motto bij het thema van de Boekenweek 2018.

Ook dit jaar heeft BiblioPlus weer een aantal interessante en leuke activiteiten rondom dit thema op de agenda staan. Zoals een speciale Film & Lunch op 9 maart in Boxmeer, een lezing over de geschiedenis van het landschap rond Sint Anthonis op 15 maart en een natuurstadswandeling in Grave op 17 maart.

En wat is een Boekenweek zonder een Boekenbal? Op 16 maart vindt in Cuijk het regionale Boek&Bal De Kneep plaats. Kijk op www.biblioplus.nl voor een overzicht van alle Boekenweekactiviteiten.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties