Grave

Beweegdiploma halen bij Gympo!nt Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Dat een kind zijn of haar zwemdiploma haalt, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Het behalen van een Beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend. In Grave is Gympo!nt gestart met het aanbieden van Nijntje Beweegdiploma.

"In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats", geeft Pieter ten Wolde van Gympo!nt aan. "In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorische basis heeft sterke invloed op de fysieke en mentale gezondheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond en helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra het kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk."

Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Gympo!nt Grave is inmiddels gestart met Nijntje Beweegdiploma op zaterdagen van 13 tot 14 uur voor kinderen van 4 en 5 jaar in de gymzaal aan de Stadhouderslaan. Aan het einde van het seizoen wordt een examenles georganiseerd waar kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd en hun beweegdiploma halen.
Voor meer informatie kun je mailen naar info@gympoint.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties