Grave

Benefietconcert in theater Markant Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - Op woensdagavond 12 september vindt er een bijzonder benefietconcert plaats in theater Markant in Uden. Tijdens dit concert zijn er optredens van Maaike Widdershoven en Maurice de Greef, Gerard Alderliefste, Maarten Peters en cabaretier Bart Stultiens. De opbrengst van deze avond gaat naar het Radboud Oncologie Fonds. De samenwerking tussen ziekenhuis Bernhoven en het Radboudumc staat woensdag daarom centraal.

Maurice de Greeff. (foto: Franklin van der Erf)

Drie oncologen zullen u op deze vanavond laten zien en horen dat het onderzoek met betrekking tot kankerbestrijding in een razend tempo verder gaat. Zij zetten zich vol overgave in voor één belangrijk doel: de genezing van kanker steeds dichterbij brengen. Kitty Trepels presenteert de benefietavond. Ze studeerde letterkunde aan de Radboud Universiteit en is docent en theatermaakster. Kitty is kankerpatiënt en weet als geen ander hoe belangrijk kankeronderzoek is.

Maaike Widdershoven speelde maar liefst 15 hoofrollen in diverse theaterproducties. Haar veelzijdigheid toont zich ook in optredens met orkest waarin klassiek repertoire hand in hand gaat met musical en pop-repertoire. Op deze bijzondere avond treedt Maaike op met de Graafse zanger Maurice de Greef. Maurice is geen onbekende in Uden. Hij stond in een aantal Udense musicals. Hij ontwikkelde zich verder als zanger van een breed repertoire.

Het benefietconcert begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 20 euro per stuk. De volledige opbrengst gaat naar het Radboud Oncologie Fonds, dat nauw samenwerkt met ziekenhuis Bernhoven in Uden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties