Grave

Op zaterdagavond 23 juni

Beleef Land van Cuijk tijdens Nacht van een Goei Leven

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK – Een film kijken vanaf een bootje, dineren onder de sterren op een pontveer in de Maas, een historische stadswandeling met De Nachtwacht in Grave, een licht- en muziekspektakel in kerk van Mill en een licht-tot-licht wandeling door de Staatsbossen van Sint Anthonis.

Drijf-inn film. (foto: Suzan Baars)

Het is slechts een greep uit het programma van de Nacht van een Goei Leven op zaterdagavond 23 juni. Tijdens de kortste nacht van het jaar worden in het Land van Cuijk op 14 locaties bijzondere, soms unieke activiteiten georganiseerd.
Toeristische ondernemers en organisaties hebben een divers programma van activiteiten samengesteld. Voor jong én oud. Voor de inwoners van het Land van Cuijk én voor bezoekers van verder weg. Of je met z’n tweeën of met een groep bent, er is voor ieder wat wils. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op www.nachtvaneengoeileven.nl

Boek nu!
Via www.nachtvaneengoeileven.nl kunnen ook tickets worden geboekt voor de diverse evenementen. Tickets variërend van 5 euro voor een nachtelijke wandeling met gids door de Overloonse duinen tot 35 euro voor een BBQ diner op een van de pontveren in de Maas. Ook worden er rondom de nacht van 23 juni gratis activiteiten georganiseerd, die op deze site terug te vinden zijn.

Een Goei Leven
De Nacht van een Goei Leven komt voort uit de beweging Een Goei Leven. Op gang gebracht door enthousiaste ondernemers, door organisaties als ZLTO en het Regionaal Bureau voor Toerisme en door onderwijsinstellingen als ROC de Leigraaf. Ze werken samen om ervoor te zorgen dat al het moois wat deze regio te bieden behouden blijft én meer bekendheid krijgt. De Nacht van een Goei Leven is een van de activiteiten die onder de noemer Een Goei Leven en als onderdeel van het Brabantse themajaar We Are Food wordt georganiseerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties