Grave

Een jaar in sculpturen

Beeldentuin van Joshua Pennings gaat weer open

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Van 4 tot en met 12 september zijn bezoekers welkom in de beeldentuin van metaalkunstenaar Joshua Pennings in Grave. Je krijgt uitleg over zijn werkwijze, gereedschappen en atelier. Zijn nieuwste kunstwerken worden tentoongesteld en zijn te koop. Entree is gratis.

Er is veel nieuw werk te zien te zien. "Ik ben negen dagen lang geopend tussen 12 en 17 uur, zodat iedereen de ruimte en de tijd heeft om op een veilige manier te komen kijken", vertelt Joshua. "Ik werk regelmatig in opdracht, maar ook aan mijn collectie beschikbare sculpturen werk ik gestaag door. De parkachtige beeldentuin is al mooi gegroeid en krijgt steeds meer charme. De sculpturen komen zo optimaal tot hun recht."

De dierenwereld blijft voor Joshua een belangrijke inspiratiebron. Dat is goed te zien aan de karaktervolle uitstraling en dynamiek van zijn sculpturen. Vaak in volle beweging gevat, op het punt van wegvliegen of juist landen. Hij houdt van de suggestie van beweging. De sculpturen van cortenstaal zijn geschikt voor binnen en buiten.

Meer informatie op www.joshuapennings.com

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties