Grave

Ballonfestival Grave weer spectaculair

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Duizenden bezoekers genieten vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus weer volop aan de Jan van Cuijkdijk in Grave. Niet minder dan 35 kleurrijke hete luchtballonnen maken een bijzondere vaart in de omgeving.

Ballonfestival Grave staat niet alleen bekend om de mooie heteluchtballonnen, maar ook aan de diverse extra activiteiten op het festivalterrein. Het is Brabantse gezelligheid op het terrein, onder het genot een hapje en een drankje kun je luisteren en genieten van al dat moois wat het Ballonfestival te bieden heeft. Voor onze kleine gasten is er volop vertier. Zij kunnen zich uitermate goed vermaken op de diverse springkussens, draaimolen en zweefmolen. Dit alles wordt gratis aangeboden.

Als de weersomstandigheden het toelaten dan zorgen de paramotorvliegers op vrijdag rond 18.30 uur voor een spectaculaire opening van het Ballonfestival. Omstreeks 22.30 uur staat de Night Glow op het programma, dit mooie schouwspel moet je gezien hebben. Zaterdagavond omstreeks middernacht wordt het Ballonfestival afgesloten met spetterend vuurwerk.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?