Grave

Asielig: Jillz

Door HoKaZo

Hoi, ik ben Jillz, ik ben geboren op 25 november 2016, ik ben een mooie cypers-rood met witte poes. Volgens Hokazo ben ik een karakterkatje, ik zou zeggen ik weet wat ik wil en wat niet. Maar dat lijkt me juist wel gemakkelijk als je eenmaal mijn kleine signalen kent van wanneer ik iets wil en wanneer niet. Ik hou zeker van knuffelen maar wel als ik er zin in heb, dus als je daar rekening mee houdt kunnen we het supergoed samen hebben. Als ik wat langer bij je woon en we mekaar vertrouwen zou dit wel eens veel beter kunnen worden. Want rust en regelmaat is voor mij heel goed, dan krijg ik niet zoveel prikkels. Laat ons samen gaan genieten van onze nieuwe vriendschap. Een huisje met kleine kinderen is niks voor mij, omdat deze niet mijn kleine signalen opmerken.

Meer info? Mail naar admin@hokazo.nl

|Doorsturen

Femke

2021-04-15 23:08:24

Hoi!

We zagen de lieverd Jilzz langskomen en willen graag meer informatie om uiteindelijk Jilzz te verwelkomen in ons huis.

Wij zijn Sjoerd (23) en Femke (21) en we wonen sinds kort samen in Boxmeer. Omdat we veel thuis zijn en graag een plekje willen bieden aan een lief beestje zijn we opzoek gegaan!
We hebben beide ervaring met dieren maar nog niet met katten, wel hebben wij ons hier al flink in verdiept omdat ons enthousiasme om een beestje te adopteren erg hoog is.
Wij wonen in een appartement op de eerste verdieping en we hebben een groot dakterras, al gaat onze voorkeur uit naar een binnen kat omdat we het spannend vinden dat een kat uit huis is en mogelijk weg kan lopen…
Wij vinden het leuk om een (niet te) speelse kat te hebben die ook erg van knuffelen en chillen houdt maar zeker ook een eigen willetje heeft, dit past bij ons karakter. Wij zijn veel thuis en wanneer we een nachtje weg moeten hebben we veel familie en vrienden om ons heen die kunnen zorgen voor ons beestje.

We hopen snel wat van Jilzz te horen en we wachten vol spanning af!

Tot snel!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties