Lezingen

Architectuur in Grave, vijf lezingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Benieuwd naar de keur van architectuur en bouwkunst in de gemeente Grave? Vier architecten en een bouwhistoricus vertellen over specifieke architectuurprojecten. Vijf avonden met vijf thema's, georganiseerd door het Graafs Museum, www.graafsmuseum.nl. 

Penne Hangelbroek (bureau West8) (rechts) geeft een lezing in de serie architectuur in Grave . Links Adriaan Geuze van Bureau West8. (foto: Annelies Graafsma)

De serie architectuur kost 25 euro. Losse kaarten zijn 5 euro bij aanmelding vooraf via de mail van het Graafs Museum. De avonden beginnen om 20 uur en vinden plaats in de Bibliotheek Grave. Op dinsdagavond 23 oktober is Frank Haans, Monumentenadviesbureau, de eerste spreker. Hij geeft een lezing over de ‘Drie spitsen’ in Velp bij Grave. Maandagavond 29 oktober is Penne Hangelbroek van Bureau West 8 aan de beurt. In zijn lezing vertelt hij wat er komt kijken bij het maken van de vestingvisie Grave. Maandagavond 5 november komen Hilde de Haan en Ids Haagsma architecten van bureau Architext naar Grave om over Jan de Jong te vertellen. Maandagavond 12 november spreekt Robert Osinga architect van Crepain/Binst over ‘Hart van Grave’. Maandagavond 19 november is er een interview met architect Pieter van der Hulle en oud-burgemeester Piet Zelissen over architect Ralph Erskine.

Opgeven kan via info@graafsmuseum.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties