Grave

Alzheimer Café Grave live bij Omroep Land van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Vanuit de bibliotheek Grave presenteert Peter Linders maandag 21 juni het Alzheimer Café in een talkshowvariant. Deze wordt live uitgezonden via het tv-kanaal van Omroep Land van Cuijk.

Een Alzheimer Café is een plek om lotgenoten te ontmoeten. Tijdens de informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kun je ideeën en ervaringen uitwisselen. Linders: "Normaal gesproken biedt een Alzheimer Café gezelligheid, soms live muziek en verrassende ontmoetingen. Maar doordat we nog steeds in de laatste fase van de Coronabeperkingen zitten moest Alzheimer Café Grave uitwijken naar een hybride variant."
De uitzending duurt van 19.30 tot 20.30 uur en komt tot stand dankzij  medewerking van mantelzorgers, professionals en betrokkenen. Er is veel informatie over Alzheimer en dementie.
Meer weten of in contact komen met de organisatie? Dat kan via peter@0486tv.nl. Het programma is te volgen via Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475,  radiokanaal 915, de FM-frequenties en streaming via www.omroeplandvancuijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties