Grave

Ali’s Place Grave weer geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Na tien dagen gesloten te zijn geweest vanwege problemen rond de overstap naar een andere energieleverancier, opende Ali’s Place in Grave afgelopen woensdag weer de deuren. Klanten kunnen weer als vanouds terecht bij het eetcafé aan de Brugstraat voor onder andere friet, snacks, (shoarma)schotels en pizza's.

De opluchting bij Ergün Güccük was groot toen hij woensdag zijn horecazaak na tien dagen weer kon openen. “Vanwege een communicatiefout tussen de oude en nieuwe energieleverancier waren we van het ene op het andere moment verstoken van gas en licht”, vertelt de uitbater van Ali’s Place. “Aanvankelijk kreeg ik te horen dat het probleem binnen twee dagen kon worden verholpen, maar uiteindelijk heeft het door allerlei administratieve rompslomp maar liefst tien dagen geduurd. Al die tijd moest mijn zaak noodgedwongen gesloten blijven. Een ontzettend vervelende situatie.”

Kortingsactie
Ali’s Place, dat inmiddels bijna vier jaar in Grave is gevestigd, heeft vanaf maandag een speciale kortingsactie. Ergün: “Een week lang kosten alle frikandellen en kroketten één euro per stuk.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties