Grave

Albert Heijn Grave en Autobedrijf Thoonen Gassel eerste hoofdsponsors EGS‘20

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Albert Heijn Grave en Autobedrijf Thoonen Gassel zijn de komende vier jaar de hoofdsponsors van EGS’20. Het zijn de eerste hoofdsponsors van de fusievereniging, die op 1 juli 2020 het levenslicht zag. (foto's: Matt Gerrits)

EGS'20-stuurgroepleden Jan de Kruif, Arthur Brussaard en Nick Jansen zijn trots: “We zijn ontzettend blij dat we midden in deze toch roerige coronatijden twee ondernemers uit de gemeente Grave bereid hebben gevonden om deze verbintenis aan te gaan. Onze dank richting beide bedrijven is uiteraard groot.

'#Trotsepartner' is het motto. "We willen niet alleen kijken hoe we als EGS’20 zoveel mogelijk sponsors kunnen vinden die een financiële bijdrage willen geven, maar juist het partnerschap opzoeken. Wij kunnen als grote vereniging natuurlijk ook veel terugdoen voor ondernemers die ons steunen." Naast exposuremogelijkheden in en rondom het nieuwe sportpark wil EGS’20 ook haar netwerk en bereik inzetten voor sponsors. "De voetbalsport is een schitterend medium om reclame en prestatie met elkaar te verenigen. EGS’20 heeft zo’n duizend leden, dus het bereik is daarmee enorm."

Ruim een week geleden presenteerde EGS’20 de kersverse hoofdsponsors middels een spectaculaire video via verschillende social-mediakanalen. Albert Heijn Grave prijkt de komende vier seizoenen voorop het tenue van het vlaggenschip van EGS’20, dat in de derde klasse gaat spelen. Achterop hetzelfde tenue komt Autobedrijf Thoonen Gassel te staan.

Albert Heijn Grave
Rodney van der Burgt is de man achter Albert Heijn Grave. Sinds 2010 is hij als supermarktondernemer actief in Grave, eerst als C1000 en sinds 2012 als Albert Heijn. De supermarkt midden in het centrum van de vestingstad, aan de Hoofschestraat 2-8, is voor bewoners van de gemeente Grave een veelbezochte plek. Sinds begin vorig jaar is Van der Burgt ook eigenaar van de Albert Heijn in Berghem.

Autobedrijf Thoonen
Ook Autobedrijf Thoonen, van eigenaar Peter Thoonen, is geen onbekende naam in de Graafse ondernemerswereld. Al ruim 60 jaar bestaat het familiebedrijf aan de Nieuweweg 15 in Gassel. Autobedrijf Thoonen is partner in verkoop, onderhoud en service van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Tevens is Thoonen sinds 2010 in Boxmeer franchisenemer van autoserviceketen Profile Car & Tyreservice, een specialist in onderhoud, APK en banden.

De komende tijd zal de sponsorcommissie van EGS’20 besteden om meer partners te verbinden aan EGS’20 en het sponsornetwerk te laten groeien. "Het succes van de vereniging moet gerealiseerd worden met vele vrijwilligers, maar de steun en het partnerschap van lokale en regionale ondernemers daarbij is zeker zo belangrijk. Albert Heijn Grave en Autobedrijf Thoonen Gassel zijn daar mooie voorbeelden van."

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden bij EGS’20, stuur dan een e-mail naar sponsorzaken@egs20.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties