Grave

Aftrap van carnaval 2020 bij Linders&Linders Live

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de dertiende aflevering van tv-talkshow Linders&Linders zijn op 9 februari de dorstlustige hoogheden van de carnavalsverenigingen uit de gemeente Grave te gast. Samen met de vaste presentatoren Peter & Jolanda Linders en nieuwe gasten aan tafel, gaan zij alvast sfeer maken voor de carnavalsdagen. Ook geeft Prinses Pieta d’n Urste van de Laatbloeiers (Catharinahof) acte de présence. (foto: Jean Smeets)

Er zal veel gehost worden met niet al te veel ‘proat’, want het programma wordt muzikaal opgeluisterd door De Kapotte Kachels, bekend van hun hit ‘Ik schup ze allemaal terug over de Maas', De Vier Viltjes en Jungletime ft., Feest DJ Maarten én oranjegek Johan Vlemmix. 

De talkshows worden iedere maand live uitgezonden vanuit de tot tv-studio omgebouwde theaterzaal Royal in Catharinahof. De toegang is gratis, waarbij de zaal open gaat om 13.30 uur. De uitzending is live te volgen via de tv-kanalen van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo-kanaal 40 en het KPN-kanaal 1475. Start is om 14 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties