Grave

Afsluiting John S. Thompsonbrug bij Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De conserverings- en schilderwerkzaamheden aan de John S. Thompsonbrug bij Grave verlopen volgens planning. Dit houdt in dat de slim-fit-coat binnenkort verplaatst gaat worden naar het derde brugdeel. Deze verplaatsing vindt plaats in de avond en nacht van zaterdag 6 februari op zondag 7 februari. Bij deze verplaatsing komt extra werk kijken omdat het derde brugdeel langer is. Er wordt een deel aan de slim-fit-coat toegevoegd. Daarom is het nodig om de brug af te sluiten voor het autoverkeer van zaterdag 18 uur tot zondag 07 uur.

Nood- en hulpdiensten kunnen de brug, op dezelfde manier als bij eerdere nachtelijke afsluitingen, wel passeren Ook fietsers kunnen, onder begeleiding van verkeersregelaars, de brug over via het fietspad.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de John S. Thompsonbrug is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/bruggrave. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook abonneren op een digitale nieuwsbrief, waarmee men op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties