Grave

Afscheid gemeente Grave: digitaal receptieboek geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Nu fysieke afscheidsbijeenkomsten onmogelijk zijn, heeft de gemeente Grave een digitaal receptieboek geopend. Daarin kan iedereen tot en met 31 december zijn of haar boodschap kwijt die betrekking heeft op het afscheid van de gemeente Grave. U vindt het digitaal receptieboek op: www.kudoboard.com/boards/v388430i.

Op 1 januari houdt de gemeente Grave op te bestaan. Samen met de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaat Grave dan op in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Het opheffen van een gemeente betekent afscheid nemen. Afscheid van de gemeenteraad, afscheid van de burgemeester, afscheid van de wethouders, ja zelfs het afscheid nemen van elkaar als ‘inwoner van de gemeente Grave’. Het college van burgemeester en wethouders wilde graag een afscheidsreceptie organiseren om met enige weemoed maar ook met een hoopvolle blik op de toekomst stil te staan bij de opheffing van de gemeente Grave. In verband met corona is het organiseren van een dergelijke receptie zo niet onmogelijk dan toch wel zeer onverstandig.

Om inwoners en organisaties toch de gelegenheid te geven stil te staan bij het afscheid van de zelfstandige gemeente Grave is een digitaal receptieboek geopend: een zogeheten kudoboard. Wilt u een afscheidsgroet plaatsen voor de burgemeester, een wethouder of een raadslid? Dat kan. Wilt u iemand bedanken voor zijn of haar inzet? Dat is mogelijk. Wilt u nog iets kwijt over het feit dat de gemeente Grave opgeheven wordt? Dat mag. Kijkt u uit naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Spreek u uit.
Uw boodschap kunt u plaatsen in de vorm van tekst, een mooie foto, een filmpje… veel is mogelijk. De gemeente is benieuwd naar uw bijdrage!

Het digitaal receptieboek of kudoboard is vanaf nu geopend. U kunt uw boodschap plaatsen tot en met 31 december 2021 via www.kudoboard.com/boards/v388430i

Informatie
Boodschappen die worden geplaatst zijn zichtbaar voor iedereen. Het receptieboek wordt gemodereerd. Dat wil zeggen dat bijdragen die geen enkele relatie hebben met het opheffen van de gemeente Grave of met de nieuwe gemeente Land van Cuijk, worden verwijderd. Ook boodschappen die kwetsend zijn richting anderen of die onwelvoeglijke taal bevatten, worden verwijderd.
Heeft u vragen over het kudoboard? Mail dan met het bestuurssecretariaat Grave: Bestuurssecretariaat@grave.nl of bel met 0486–477260.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties